#315972

Tigris
Participant

Busy busy busy Ray,

I have done some number crunching making some assumptions:

For period 29.03.2015 to 04.08.2015

Number of days = 118
Average bets per day = 34
Average winning odds = 22
Number of wins = 194

So here is the math bit:

Outlay – 118 × 34 = 4012 points
Return – 194 × 22 = 4268 points
P&L = 4268 – 4012 = 256 points

At £2 a point for an outlay of £8024 and a return of £8536 that would have produced a profit of £512

SR = 4.5% with number of loosing bets of 3818

So according to my calculations you are now £512 richer Ray sinse 29 March. Would you agree?

Your first 30 days for just £1